SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Beroende på hur högt försäljningsmål ni har så kan ni välja mellan guld, silver eller bronspaketet. Ni kan även beställa fritt antal kartonger. Alla burkar levereras i en fin säljkartong med display och innehåller 12st i varje.
(Infopaket medföljer)

Med detta alternativ får ni beställningslistor som ni kan använda vid försäljningen. Detta är ett bra alternativ för er som vill sälja under en längre tid i lugn och ro.

Gå in på ladda ner infopaket och fyll i alla uppgifter och
klicka på skicka.Med vändande e-post kommer ni få tillgång till säljlistor och infopaket

Vanligtvis 3 arbetsdagar.

Varje glasburk säljs av er för 100kr/styck till era kunder, vänner och släktingar.

Ni tjänar mellan 42 till 50kr per såld saffrans burk i ren förtjänst. Förtjänsten beror på vilket paket ni säljer, guld, silver eller brons paketet.

Nej. All frakt och eventuella returer står Saffranspecialisten Sverige AB för.

Kontaktpersonen ska ha fyllt minst 18 år.

Ja, ni kan sälja året runt. Dessvärre är det en myt att saffran bara används under jul, allt fler människor använder saffran till både matlagning och bakning året runt.

Med vårt högkvalitativa saffran kan du minska användningen i receptet med 30-35%. Saffran som säljs med hela pistiller är mer exklusivt och drygt än vanligt pulversaffran.
Mortla saffranet genom att lägga saffran tillsammans med en sockerbit i en mortel. Krossa sockerbiten och rör om tills den har förvandlat saffranet till pulver.