Mina sidor

Om oss

Vilka är vi:

Vill ni tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen? Då ska ni sälja saffran! Sedan starten 2013 har vi på Saffranspecialisten Sverige AB försett klasser och föreningar med saffran av högsta kvalitet. Vi ville ta fram en snygg och lättsåld produkt som fungerar året om för att tjäna pengar till klassresor, cuper och träningsläger.

Nå era mål tillsammans med oss:

Vi har haft nöjet att samarbeta med väldigt många ambitiösa ungdomar från många olika skolklasser och sporter. Vi vill att det ska vara enkelt för er att tjäna pengar och därför har vi tagit fram vår snygga lilla burk innehållande 1.5 gram saffran som praktiskt taget är självsäljande. Sälja saffran kommer bli er bästa affär för att nå till ert nästa äventyr. Vi ger upp till hela 50% i vinst när ni säljer vårt saffran.

Sälj Saffran, den bästa affären för att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen.

Det är enkelt att sälja saffran för att tjäna extra pengar. Saffran är en krydda som är extra populär runt julen och säljer näst intill sig själv. Alla vet vad det är och vad de får. Med vårt kvalitetssaffran kommer ni att nå målet fortare än ni tänkt er. Det är lätt att tjäna ihop pengar om du har ett mål. Det är ett smidigt och jätteroligt sätt att tjäna pengar på till klassen, laget eller föreningen.

Visste du att vi har en egen kakfabrik?

Vi har öppnat en kakfabrik och du kan nu tjäna pengar tillsammans med oss genom att sälja kakor. Gå in på https://kakmastaren.se. Vi hörs!

Fler produkter
X

Visste du att vi också har naturodlat te

Besök Telådan.se